Autor |
Wiadomość |
Nino

Informacje
|
Wysłany: 2011-01-09, 21:28 2 .:::NajaranyTHC:::. perfidne wh, brak reakcji admina
|
|
|
Zobacz demko a nie o ss mi tu prawisz... Odpal na wh to zobaczysz jak na d?oni bo niestety nie mam linii jak admini
A te wasze ss to g warte... wchodz? na serwa wpisuje record ss13 --> odpalam wh --> banujecie otwieram demo --> robi? swoje ss w tym samym momencie co wy mi tyle, ?e bez wh --> wrzucam na no forum. Po za tym ka?dy nowszy czit ma wgrany "anty-ss" wi?c mi tu o ss nie praw tylko otw?rz demko w ko?cu od tego tu jeste?... ?
To odpowied? dla moda ;] a admini i tak go nie zbanuj? bo nie zagl?daj? na forum a ziomek ci?nie w topke :)
Sory za dubla ale szybko zamkni?to temat
Skoro jest do zbanowania to najbli?sza okazja ju? teraz, gra w?a?nie na serwie |
|
|
|
 |
Mahho
mahho aka mystiC.

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 29 Lip 2010 Posty: 100 Piwa: 2/1 Skąd: Warszawa/Piast?w
|
Wysłany: 2011-01-09, 22:27
|
|
|
Nino, gram w cs bardzo d?ugo, go?ci?em nie na jednym lanie. Sam m?wi?em ?e ma co?, to taki kozak ?e raz odpali raz nie ^^ najwi?kszy b??d na tej sieci jest taki ?e admina kupi ka?dy i tym sposobem jertih nie mo?e mie? zaufania do admin?w, potrzebuje jasnych dowod?w. Sam mi m?wi? ?e ju? robi? ss najaranemu i go nie z?apa?... W wakacje gra? typ lubisss na wh ss go nie ?apa?y, zauwa?y?em to i odszed?em z jego team, miech temu przyzna? mi si? ?e mia? wh pack |
|
 |
Nino

Informacje
|
Wysłany: 2011-01-09, 23:04
|
|
|
Mahho a wiesz co mnie najbardziej rozwala ? To, ?e gdy on wchodzi na serwer to (prawie) ka?dy admin pisze mu siema... |
|
 |
bezimienny

Informacje
|
Wysłany: 2011-01-10, 14:00
|
|
|
no to fajnie ze ja mam wh hahah go?ciu masz demko dobra ogl?da?em je nie pierdol mi ze mam wh bo niemam poprostu gram w cs bardzo d?ugo nieraz ss mia?e robione nie jestem cziterem sory ale masz lipe wstawia?em ju? ss 15razy czyli co sadzisz ze mam wh haha ?al mi cie
[ Dodano: 2011-01-10, 14:02 ]
Jertih sory ale odk?d zakupi?em steama to ani razu na ns nie gra?em;)
[ Dodano: 2011-01-10, 14:11 ]
aha a druga rzecz to taka od czego ma si? ventrilo?od podpowiadania gdy dedniesz od czego ma si? steama od podpowiadania akurat mi na steamie podpowiada ca?y czas jak dednie Mizzz I Machlieva czy jako? tak mu leci wi?c nie wiem w czym problem ? jescze raz m?wi? nie posiadam wh ((2lata w cs grywam));)) |
_________________ Tylko przed Bogiem padniemy na kolan!!
 |
|
|
|
 |
Nino

Informacje
|
Wysłany: 2011-01-10, 19:06
|
|
|
huahahaauh :D niestety wszystko wida? na demku ale przys?uguje ci obrona normalne, ?e z?odziej czy przest?pca zawsze si? broni? wi?c i oszustowi to przys?uguje :) |
|
 |
bezimienny

Informacje
|
Wysłany: 2011-01-11, 10:00
|
|
|
eej synek hamuj kur.wa do kogo m?wisz masz lipe dzieciaku niemam wh cepie robiono mi ss 15razy i niemam si? z czego t?umaczy? |
 |
|
|
|
 |
Mahho
mahho aka mystiC.

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 29 Lip 2010 Posty: 100 Piwa: 2/1 Skąd: Warszawa/Piast?w
|
Wysłany: 2011-01-11, 14:17
|
|
|
A ile ss robiono lubisss, to jak by powiedziec ze tlenu nie ma bo go nie widac, jestes typowym dresem. Wywalilem cie z klanu izaczeles mnie obrazac. Po mnie to splywa chlopie bo tekst "mystiC. jestes ciota" nie jest ci?t? ripost? a pokazuje tw?j poziom. Na serwie powiedzia?e? ?e grasz w cs 3,5lat. Przyst?puj?c do aT nie wiedzia?e? co to VT hahahahahhaha mapa de_inferno patrzy?em na cb. 3rundy mia?e? staty 10/1 gdy powiedzia?em ?e masz wh i wylatujesz nagle zaczeles lamic i kolejne dwie mapy tez na minusie byles. Nie gadaj ze jestes oporowy bo gdy wyskakujesz na czysty aim bije cie z glock'a a tak to wyczekujesz albo wbijasz i wiesz gdzie typ jest ^.^
To ze kupiles steam i jak lamisz odpalasz wh nie znaczy ze jestes czysty, ka?dy m?wi ?e raz grasz jak pizda a czasami masz info od boga. Mapa rats, miales staty 0/7 wyszedles z serwai wr?ci?e? na ns 1/1 staty i zmiana mapy |
|
|
|
 |
B3|MizZz

Informacje
|
Wysłany: 2011-01-11, 17:47
|
|
|
Ja mog? za?wiadczy? ?e on nic nie ma :D. Gra?em wtedy razem z nim i mu podpowiedalem gdzie skanowa? itp., wi?c ogarnijcie troch? :/ |
|
 |
Lito

Informacje
|
Wysłany: 2011-01-11, 18:01
|
|
|
sory ?e si? wbije w wasz temat ale najarany nic nie ma on jest czysty a demko co demko demko nic nie pokarze tak jak powiedziales nowsze czity maja "anty-ss" gosciu dobrze gra moze gra d?u?ej od Cb.. jak stwierdzasz ?e on ma wh to mo?na zawsze wbic na esl i obczajic wszystko.. a po drugie jak najarany dostaje info na steam to odrazu wh ma.. nie raz ja mu dawalem info na steam.. wiec dam sobie g?owe uci?? ?e on jest czysty jak dup* niemowlaka
za d?ugo z nim gram i widze jak on gra.. i jak by mia? wh to bym zauwarzy?.. jak dla mnie to wi?kszo?c serva mo?e po?wiadczy? ?e on jest czysty ... wi?c nie wiem czemu mia? by mie? dalej bana... |
_________________ Nauczysz mnie grac w cs Hajcie?, Mo?e kiedy?.. |
|
|
|
 |
Nirr3
Botek

Informacje
Pomógł: 13 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Paź 2010 Posty: 1050 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Anglia/Londyn
|
Wysłany: 2011-01-11, 18:09
|
|
|
Tak potwierdzam , jednak , ?e nigdy nie widzia?em go na ns jako? nigdy mi nie pod pad? i w?tpie , ?eby co? mial.. |
|
|
|
 |
Mahho
mahho aka mystiC.

Informacje
|
Wysłany: 2011-01-11, 18:12
|
|
|
hsr ty juz tu nie pisz skoro go nie widziales na ns ok? 1. info a wh rozr??niam 2. mizZz skoro niby by?e? przy tym (mam cie na STEAM) a cie nie widzialem powiedz kiedy ostatni raz gralismy na rats, czy w og?le mnie na 4fun widzia?e? na rats. Jeden jedyny raz gra?em od 4tyg. |
|
|
|
 |
bezimienny

Informacje
|
Wysłany: 2011-01-11, 18:17
|
|
|
Mystic ty sie nie udzielaj ju? jak nie jeste? pytany dawaj na esl a nie pierd.. ?e mam wh |
 |
|
|
|
 |
Nino

Informacje
|
Wysłany: 2011-01-11, 18:19
|
|
|
hahahahaha Lito typie odpal demko a potem si? wypowiadaj bhauauha :D ta akcja w oknach w salonie jest boska i jak mnie zabija ze skana a ja si? pytam sk?d wiedzia?, ?e tam jestem jak wszyscy ?yli r?wnie dobrze mog?em skanowac z 3 stron dachu by? pod nim lub na respie ct hahaha zasrani koledzy si? bronia
B3|MizZz 1 Post ;p pozdro ;p Na tych ss zreszt? gdzie napisa?em skarg? na Hitmana wida? jaki z niego pro elo kucak ;p Odpal demo potem si? wypowiadaj jest totalna perfida ;]
A to, ?e lito go bronisz ?adnie o tobie ?wiadczy jako o adminie
No to linkuj bezimienny na esla zaraz si? umawiamy i gramy u mnie na serwie tak ? |
Ostatnio zmieniony przez Nino 2011-01-11, 18:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Kurpies
Ak/M4

Informacje
|
Wysłany: 2011-01-11, 18:19
|
|
|
stary ty wiesz o czym ta gadasz wogle ? Najarany jest Czysty Jak ?za jak ci cos nie odpowiada to wypierdalaj na boty cwiczyc gram z nim juz troche czasu sammysallem ze na poczatku czituje ale dal mi demko i czysty pomysl co ty czasami piszesz . ; ] POZDRO POCWICZ ! |
_________________ pizdeczka ; * |
|
|
|
 |
Nino

Informacje
|
Wysłany: 2011-01-11, 18:21
|
|
|
Kurpies napisał/a: | stary ty wiesz o czym ta gadasz wogle ? Najarany jest Czysty Jak ?za jak ci cos nie odpowiada to wypierdalaj na boty cwiczyc gram z nim juz troche czasu sammysallem ze na poczatku czituje ale dal mi demko i czysty pomysl co ty czasami piszesz . ; ] POZDRO POCWICZ ! |
Piszesz to do mnie czy do H@ ? Bo sam H@ powiedzia?, ?e ma wh. Nie ma znaczenia ile z nim grasz i to, ?e chodzisz do tej samej klasy w szkole.
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2011-04-03, 11:41 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został Przesunięty przez: Miszcz |
|