Autor |
Wiadomość |
zwierzak458

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-28, 16:45 Ub Zwierzak
|
|
|
Nick: Zwierzak
Przyczyna bana : czity
Dlaczego zas?ugujesz na unban : Zas?uguje na ub poniewaz nie czitowa?em
Je?eli ban s?uszny co mo?esz zrobi? dla sieci : ban nie s?uszny
Niejaki admin "Ball" da? mi dziesiaj bana z powodem czitowanie i mia?em wrzuci? ss'y na serwer, lecz jak sie okazuje on mi nawet te ss'y nie raczy? zrobi?. Wi?c prosi?bym o ub
m?j steam: STEAM_0:1:33691461
Takie pytanko- czemu admin nie posiada steam'u??? |
|
|
|
 |
Shift
Masz problem? Pisz

Informacje
Pomógł: 7 razy Wiek: 28 Dołączył: 12 Gru 2010 Posty: 752 Piwa: 15/2 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 2012-01-28, 17:22
|
|
|
Czekamy na wypowied? admina , ma na to 24 h |
_________________ Je?eli masz problem napisz na:
GG- 2038349 - Pisz?c na gg,przedstaw si? (nick z gry)
Cs-Zaborze PW
STEAM: mlody_shift
 |
|
|
|
 |
Ballek

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-28, 17:41
|
|
|
Zwierzak pami?tam robi?em Ci te ss'y...
Mo?e , ?e masz te ss'y i nie chcesz sie przyzna?.
__________________________________ |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2012-01-28, 17:42
|
|
|
zwierzak458, je?eli nie wrzucisz screen?w w ci?gu 24h nie dostaniesz unbana. |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
zwierzak458

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-28, 19:12
|
|
|
Przykro mi ale nie mam zadnych screen?w w folderze a co za tym idzie nie dam rady je wrzucic na forum. Jak wida? Ball dosta? po znajomosciach admina, kt?rym nie umie sie dobrze obs?ugiwa?. |
|
|
|
 |
Handriel

Informacje
Pomógł: 3 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Gru 2011 Posty: 405 Piwa: 25/22 Skąd: Kalsko
|
Wysłany: 2012-01-28, 19:15
|
|
|
Zgadzam sie ze zwierzakiem.
Dosta? go nawet nie pisz?c podanie .
Kiedy gra?em obserwowa?em go i nie ogarnia;)
Jestem za odebraniem mu admina. |
_________________ My GG 38359960
Szlachta Nie My?li , Szlachta Wie. ;)
 |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2012-01-28, 19:20
|
|
|
Jedynym wyj?ciem jest obejrzenie demka HTLV, tylko ?e mi w og?le nie pokazuje jak admin robi screeny i banuje. |
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
zwierzak458

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-29, 10:49
|
|
|
HetmaN, nie poka?e ci jak admin robi? screeny bo ich nie robi?, a bana mam, jezeli chcecie to moge dac sreena z konsoli z banem
[ Dodano: 2012-01-30, 20:24 ]
Przepraszam za drugiego posta, ale chce znow "o?ywic" temat i dowiedzie? si? co z tym moim ub, czy jest jakas szansa na to abym go otrzyma?? |
|
|
|
 |
Lub$on
Patyk

Informacje
Wiek: 29 Dołączył: 30 Sty 2012 Posty: 3 Otrzymał 2 piw(a)
|
Wysłany: 2012-01-30, 20:35
|
|
|
Ten Ball jest nie powa?ny , nie robi? Ci ss'y sam widzia?em. Tylko da? perma Wrzucaj ssy..
Odebra? mu adma. |
_________________ GG 39970671 |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-30, 22:29
|
|
|
Dobra niech ci b?dzie, unban.
|
Kontaktuj?c si? ze mn?
INNE
 |
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2012-01-30, 22:30 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został zamknięty przez: HetmaN |
|