www.cs-zaborze.pl   |   najlepsze serwery dla najlepszych graczy Dzisiaj jest , roku
ZAPOMNIAŁEŚ HASŁA? KLIK

NIE MASZ JESZCZE KONTA?
ZAREJESTRUJ SIĘ
 Ogłoszenie 
Sponsorzy & Partnerzy
? Oficjalny Banner Sieci --> www.Cs-Zaborze.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Autor Wiadomość
Carpe Diem
[Usunięty]

Informacje

Wysłany: 2012-01-27, 13:54   Zamykanie temat?w przez Shifta/Hetmana

Witam, od razu przejd? do sedna sprawy. Jak pami?tacie Sikam otwiera? nast?pnie zamyka? tematy z archiwum/kosza by by? wy?ej w tabeli "Najlepsi Moderatorzy" czy jak to tam si? nazywa. Moim zdaniem takie zachowanie jest ?a?osne i w jaki? spos?b powinno by? karane. Przegl?daj? stare tematy zauwa?y?em ?e Szifcik i HetmaN robi? dos?ownie to samo. To, ?e np. Miszcz zamkn?? ten temat to nie znaczy, ?e wy mo?ecie go otworzy? i zamkn??, ?eby by? wy?ej w rankingu. :) ?eby nie by?o, ?e nie mam ?adnych dowod?w czy czego? innego. :)

1#
http://cs-zaborze.pl/view...ighlight=#51113

Temat z sierpnia ubieg?ego roku. Zamkni?ty przez Shift. a wiemy, ?e jest on Moderatorem od Grudnia 2011 a wcze?niej nim na 100% nie by?.

2#
http://cs-zaborze.pl/view...ighlight=#50336

Kolejny temat z sierpnia ubieg?ego roku. Zamkni?ty przez Shift.

3#
http://cs-zaborze.pl/view...ighlight=#50160

Kolejny temat z sierpnia zamkni?ty przez Shifta. Okres w kt?rym toczy?em powa?na wojn? z Shiftem, w tamtym okresie administracja by?a zupe?nie inna i na 100% nie by?o w niej Shifta. :)

4#
http://cs-zaborze.pl/view...t=520&view=next

Temat z SS`ami z 2010 roku! Zamkni?ty przez Shifta a on w tym okresie nawet konta na forum nie mia?, patrzcie jaki kozak. :)

5#

I kolejny temat Shifta z 2010 roku...

6#
http://cs-zaborze.pl/view...t=524&view=next

7#
http://cs-zaborze.pl/viewtopic.php?t=13372

Temat na 100% zamkni?ty przez Jimmiego... Ale szok! Jednak zamkn?? go HetmaN... :)

Nie chce mi si? szuka? temat?w pozamykanych przez HetmaNa, lecz zastanawiam si? sk?d on ma 2k pozamykanych temat?w? Prosz? o?wie?cie mnie, bo ja tego za chuja nie zrozumiem! Co Wam to da, ?e wbijecie si? w topke? Co wam to Nie przeklinam jestem kulturalny. da? Robicie z siebie wielkich chuji jednym s?owem, bo idziecie na ?atwizn?! Ludzie Nie przeklinam jestem kulturalny. tak si? nie robi! Ja nie mog? znale?? tematu zamkni?tego przeze mnie a wiem, ?e zamyka?em temat! Bardzo bym prosi? o niezamykanie tematu przez w/w Moderator?w i szanownego Pana J@ od siedmiu bole?ci... I prosz? nie wmawiajcie mi, ?e to by?y nie zamkni?te tematy, bo to ju? omawia?em z Sikam i wiem, ?e one by?y zamkni?te przez kogo? innego a Wy dla jebanych punkt?w je zamykacie. Warnujcie ile chcecie, wywalajcie, r?bcie co Wam si? podoba, ale dla mnie jeste?cie ?mieszni...
Ostatnio zmieniony przez Carpe Diem 2012-01-27, 14:23, w całości zmieniany 1 raz  

feam1

Informacje

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2012-01-27, 14:12   

W?a?nie sam si? dziwi?em, dlaczego mam tak malo pozamykanych temat?w ^.^ Dzi?kuje carpe ?e kto? to zauwa?y?, no to mamy szyd?o z wora. Hetman te? dobry przyk?ad.
Postaw piwo autorowi tego posta

Kreatif 
Admin JailBreak

Informacje
Piwa: 14/5

Wysłany: 2012-01-27, 14:14   

Nie przypominam sobie ?ebym otwiera? i zamyka? temat?w. W tedy nawet moderatora nawet nie mia?em (chyba), bo pami?tam ?e raz ju? mia?em moderatora, nawet w tedy gdy tego top5 nie by?o. Ja tego nie robi? dla punkt?w, nie otwieram i zamykam temat?w. Tyle ode mnie.

Odwaga...
Gdy idziesz tam sk?d wszyscy uciekaj?...

Carpe Diem
[Usunięty]

Informacje

Wysłany: 2012-01-27, 14:20   

W takim razie bardzo Cie przepraszam Kreaftif, nie wiedzia?em, ?e mia?e? ju? Moderatora. Ju? edytuj? post. Tak si? w?a?nie bardzo dziwi?em, ?e Ty, taki prawy obywatel by? co? takiego robi?... Bardzo Ci? przepraszam. :)

Kreatif 
Admin JailBreak

Informacje
Piwa: 14/5

Wysłany: 2012-01-27, 14:21   

Nie ma sprawy, sam si? dziwi?em ?e takie co? jest.

Odwaga...
Gdy idziesz tam sk?d wszyscy uciekaj?...

GoesLikeHell 
DiabloMod

Informacje
Piwa: 8/3

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2012-01-27, 14:57   

Noo .. I HetmaN taki daje przyk?ad jako J@ ..

No sorry ch?opie , ale J@ tak nie robi ani modernator , ?eby nabija? punkciki...

In[F]iNiTy 

Informacje
Piwa: 2/5

Wysłany: 2012-01-27, 15:27   

Oj nie?adnie panowie, nie?adnie...
W pe?ni popieram Carpusia i jego zdanie...
Po co Wam to? ?eby si? podnieci?, ?e jeste?cie w TOPce...?
Szkoda s??w...
Pozdrawiam
AsS

HetmaN 
aKa.! MusiC?!

Informacje
Piwa: 28/3

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2012-01-27, 15:37   

Carpe Diem napisał/a:
Temat na 100% zamkni?ty przez Jimmiego... Ale szok! Jednak zamkn?? go HetmaN... :)

Jimmi ten temat by? zamkni?ty ale w inny spos?b czyli tu gdzie jest ikona "ODPOWIED?" by?o "ZAMKNI?TE" i w ten spos?b nie zauwa?y?em ?e ?e temat jest zamkni?ty, ale to by? tylko raz i Capre mo?esz szuka? innych temat?w ale na pewno nie znajdziesz bo zamkn??em tylko ten temat i to przez przypadek.

* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.

Kontaktuj?c si? ze mn?

* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.

INNE

* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".

Carpe Diem
[Usunięty]

Informacje

Wysłany: 2012-01-27, 15:39   

To we? NAM WSZYSTKIM powiedz sk?d masz 2k zamkni?tych temat?w? Jeste? Modem od pa?dziernika! To jest niemo?liwe ?eby? tyle nabi? sprawdzaj?c ss`y czy zamykaj?c reklamy.

HetmaN 
aKa.! MusiC?!

Informacje
Piwa: 28/3

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2012-01-27, 15:44   

To podaj mi inne tematy kiedy to ja otwiera?em i zamyka?em.

* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.

Kontaktuj?c si? ze mn?

* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.

INNE

* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".

Ostatnio zmieniony przez HetmaN 2012-01-27, 15:44, w całości zmieniany 1 raz  

XeL 

Informacje
Piwa: 13/5

Wysłany: 2012-01-27, 15:44   

Carpe je?eli faktycznie tak robili, to czy szkodz? sieci serwer?w? Przez to forum staje si? niedost?pne? Serwery laguj?? Forum jest tylko dodatkiem do serwer?w, a nie odwrotnie.

Shift 
Masz problem? Pisz

Informacje
Piwa: 15/2

Wysłany: 2012-01-27, 17:03   

Carpe ! Bo jak si? robi porz?dki na forum i tematy starsze ni? 3miesi?ce przenosi si? do archwium i np. ja przenios?em 20 temat?w kt?re by?y zamkni?te przez ciebie, Jimmiego , Mateusza i zaznaczam ?e te maj? i?? do archiwum to wtedy zapisuje to jako mnie , kt?ry zamkn??. Ehh...

~~~~

Ass i mi nie chodzi o to by podbi? si? w topce , tylko o to by by? porz?dek na forum ...
Zreszt? wszystko wyja?ni?em na g?rze...
STEAM: mlody_shift

Odpowiedz do tematu