Autor |
Wiadomość |
Kox_1996
Kox_1996

Informacje
Wiek: 29 Dołączył: 11 Sty 2012 Posty: 25 Skąd: Piek?o/Niebo
|
Wysłany: 2012-01-14, 01:51 halffilfe (Gracz bez m?zgu na czitach )
|
|
|
Gracz halflife ci?nij ostro na czitach ci?gnie przez ?ciany my?li ?e o tej godzinie nie ma nikogo z admin?w i se mo?e gra?. Z tego co wiem ten gracz by? ju? banowany za cziterstwo prosz? go ogarn??
Pozdro Kox |
_________________ kox jara trawe z biedrony |
|
|
|
 |
halflife

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-14, 01:59
|
|
|
Hahahahaha xD nie wierz?. Prosz? Pa?stwa mamy tutaj jawny przyk?ad jak dzieci (10-12 bo zapewne tyle ma... Mimo ze w nicku rocznik 96) p?acz? gdy sami graj?c na wh dostaj? pocisk od zwyk?ego gracza. Jest to tak ?a?osne ?e a? nie wierze w pot?g? ludzkiej g?upoty... Widzia?em ju? wiele p?acz?cych dzieci ale ten przebija wszystko :D. Sam mierzy ludzi przez ?cian?, wie gdzie jestem mimo ze mnie nie s?yszy... Bo?e... Spraw ?eby mamy zacz??y si? interesowa? tym co robi? ich dzieci na komputerach... Nie wiem czy g?upot? powinni kara? ;/ bo gdyby tak by?o prawdopodobnie wymar?o by 80% spo?ecze?stwa. Chyba nie musz? wspomina? o tym ze powinno by? to w dziale cheaterzy.. A teraz pos?uchaj synku :) gram w t? gr? 8 ?adnych lat przez kt?re dosta?em mn?stwo ban?w uwierz mi :) nawet na tym serwerze ze 4 ale wszystkie by?y nies?uszne czego dowodem jest to ?e nadal tu gram.. Wi?c (<--- tak si? to pisze nie jak Ty "wienc") je?li boli Ci? to ?e nawet oszukuj?c nie dajesz rady to poprostu wyjd? i nie r?b zb?dnego zamieszania. Pozdrawiam halflife ^^. |
|
|
|
 |
Shift
Masz problem? Pisz

Informacje
Pomógł: 7 razy Wiek: 28 Dołączył: 12 Gru 2010 Posty: 752 Piwa: 15/2 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 2012-01-14, 08:01
|
|
|
Kox_1996, masz jakie? dowody ? Jak nie skarga=KOSZ . |
_________________ Je?eli masz problem napisz na:
GG- 2038349 - Pisz?c na gg,przedstaw si? (nick z gry)
Cs-Zaborze PW
STEAM: mlody_shift
 |
|
|
|
 |
Zimson21
ZimsonXX

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 37 Dołączył: 24 Lis 2010 Posty: 132 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Radom
|
Wysłany: 2012-01-14, 08:55
|
|
|
KOX posluchaj ja z tego co wiem to na cb mi pisza na steam zeby wszedl poniewaz niejaki kox_1996 cisnie na wh nie rozumiem skargi gracz halflife ma steam raczej by mu bylo szkoda troche tego bo stracic moze go w przeciagu chwili poniewaz daje go na bl pisze do kolegi i ma przespieszone glosowanie wiec skargi nie rozumiem |
|
|
|
 |
Davidex

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-14, 10:48
|
|
|
A mo?e autor tematu sam ci?nie a ?eby sie przykry? oskar?a innych? |
|
|
|
 |
Kox_1996
Kox_1996

Informacje
Wiek: 29 Dołączył: 11 Sty 2012 Posty: 25 Skąd: Piek?o/Niebo
|
Wysłany: 2012-01-14, 12:41 d
|
|
|
Smieszny jeste? na wh tak ja jak dawa?em skreeny i co unban co w mi wmawiacie hali...
jak tak czysto grasz to sk?d wiedzia?e? gdzie jestem ?? Po drugie nie ja tylko ciebie oskar?a?em 2 osoby jeszcze by?y i co te? m?wi?y ?e gram na czitach same hedy lecia?y od ciebie . A nie wierz? ?e umiesz gra? |
_________________ kox jara trawe z biedrony |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2012-01-14, 12:43
|
|
|
Skarga bez wzoru=KOSZ
|
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
|