Autor |
Wiadomość |
Handriel

Informacje
Pomógł: 3 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Gru 2011 Posty: 405 Piwa: 25/22 Skąd: Kalsko
|
Wysłany: 2011-12-18, 21:44 Bugi
|
|
|
Zakladam ten temat z powodow iz Xel mi kazal przypomniec o bugach jakie sa na serwerze a z racji iz ja nie znam , niepamietam wszystkich to piszcie tu jakie sa
1.Kiedy zmieniam klase z Stalkera na inna to ta zmieniona klasa jest tez niewidoczna
Stalker jak ma item to automatycznie staje sie widoczny , chyba to bug jest
2. Itemy kiedy dostatniemy np M3 Member to bron dostajemy a kiedy padniemy to juz m3 nie mamy , itemy w ktorych tak jest : M3 member , scout sniper, deagle member , sprzet |
|
|
|
 |
DrunK II
KochaM MotorY ! ;***

Informacje
Wiek: 29 Dołączył: 08 Paź 2011 Posty: 131 Piwa: 6/1 Skąd: Wrze?nia
|
Wysłany: 2011-12-18, 21:50
|
|
|
racja takie s? bugi....
ale najgorsze bugi to gdy Wparcie mo?e kupi? jak?? bro?, nie wszystkie ale nie kt?re... ja mog? np. przybli?eni?wke kupi? |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-12-24, 14:15
|
|
|
Dzi?kuje ?e za?o?y?e? ten temat, i to jest prawda bo kiedy mam item deagle Member i kto? mnie zabije i ju? nie mam deagle. Itemy te? niekt?re nie dzia?aj? i prosz? ?eby tym zaj?? si? XeL. |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
giben
Szympans

Informacje
Wiek: 29 Dołączył: 04 Lip 2011 Posty: 31 Skąd: Tarnowskie G?ry
|
Wysłany: 2012-01-04, 11:05
|
|
|
Troch? mo?e odkopi? temat no ale c??...
Item: Ubranie Zwiadowcy.
Jest on zbugowany (przynajmniej mi si? tak wydaje) - Mianowicie niewidzialno?? mo?na w??czy? niesko?czon? ilo?? razy, i to troch? wnerwia graczy serwera. Ja bym zmieni?, ?e niewidzialno?? mo?na w??czy? na 3 sekundy w odst?pach co 5-10 sekund. To by bardzo usprawni?o rozgrywk? na serwerze :)
Pozdrawiam
GibeN |
_________________ Pisz:
Steam: GibeN
Youtube: Lajtygamingstudio www.youtube.com/user/lajtygamingstudio
Cs-zaborze.pl PW
GG: 2726619 |
|
|
|
 |
Handriel

Informacje
Pomógł: 3 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Gru 2011 Posty: 405 Piwa: 25/22 Skąd: Kalsko
|
Wysłany: 2012-01-04, 13:48
|
|
|
Proponowalbym zalozyc nowy temat, bo to bylo do starego Cod moda:P
A Modek niech to moze zamknie . |
_________________ My GG 38359960
Szlachta Nie My?li , Szlachta Wie. ;)
 |
|
|
|
 |
Shift
Masz problem? Pisz

Informacje
Pomógł: 7 razy Wiek: 28 Dołączył: 12 Gru 2010 Posty: 752 Piwa: 15/2 Skąd: Legionowo
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2012-01-04, 14:01 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został zamknięty przez: Shift |
|