*** Cs Nie przeklinam jestem kulturalny. ! Jebac Adminow killed Dziadzior with a headshot from m4a1 ***
[PL-]Extreme (RADIO): Fire in the hole!
[PL-]Extreme killed .# w0rt[H]le$s . :] with m4a1
Kruk killed snajper with m4a1
[PL-]Extreme (RADIO): Fire in the hole!
Dylu dropped
Dylu opuscil gre
* Zabity przez Cs Nie przeklinam jestem kulturalny. ! Jebac Adminow z m4a1 @ 24.m (100hp, 100ap) >> glowa: 3
'Cs Nie przeklinam jestem kulturalny. ! Jebac Adminow' zostal zbanowany na '5 minut'.
Przyczyna: 'Czitujesz.'
przez admina Magiczny Swiat Looka
* Trafiles Cs Nie przeklinam jestem kulturalny. ! Jebac Adminow 0 razy, 0 obrazen >> zadnych trafien
*DEAD* neX`[t] : Nie przeklinam jestem kulturalny. banujesz go czy Nie przeklinam jestem kulturalny. nie
Dylu has left; de_tesco is no longer nominated
*** [PL-]Extreme killed Cs Nie przeklinam jestem kulturalny. ! Jebac Adminow with a headshot from m4a1 ***
Dylu has left; de_rats_1337 is no longer nominated
'Cs Nie przeklinam jestem kulturalny. ! Jebac Adminow' zostal zbanowany na '5 minut'.
Przyczyna: 'Czitujesz.'
przez admina Magiczny Swiat Looka
BackSpace (RADIO): Fire in the hole!
*DEAD* neX`[t] : nareszcie
Cs Nie przeklinam jestem kulturalny. ! Jeba opuscil gre
[PL-]Extreme killed Kruk with m4a1
BackSpace (RADIO): Fire in the hole!
*DEAD* .# w0rt[H]le$s . :] : wh
* Twoj ranking wynosi 39 na 5418 Masz 590 zabojstw, 1933 trafien, 62.96% eff. i 15.58% acc.
*DEAD* neX`[t] : /rank
[de_westwood_big] [PL-]Extreme prowadzi w grze z 20 fragami i 8 zgonami
*SPEC* Magiczny Swiat Looka : jak wroci to dostanie bana na zawsze
Gra? czit a ten admin da? mu bana na 5 min jest to normalne prosze o ostrze?enie dla tego admina.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum