Autor |
Wiadomość |
[$][!][W][Y]

Informacje
Wiek: 30 Dołączył: 07 Wrz 2011 Posty: 267 Piwa: 1/2 Skąd: Gi?ycko
|
Wysłany: 2011-12-22, 19:22 Do 3 razy sztuka :)
|
|
|
Witam :)
Jestem Micha? gram pod nickiem "odwroc tabele bede na czele", w grudniu sko?cz? 17 lat. Gram g??wnie na 4FUN, podanie sk?adam, poniewa? s?dz?, ?e zas?uguj? na t? posad?.. By?em ju? moderatorem na kilku forach mi?dzy innymi: Play4Frag; Anarchia4FUN i stara sie? hit4you. Moim zdaniem dobrze si? tam sprawowa?em, wi?c my?l?, ?e tutaj te? dam sobie rade i jednocze?nie wam pomog?. Mo?e nie jestem mistrzem J?zyka Polskiego ale staram si? dobrze wys?awia? i by? kulturalnym. |
_________________ Odwr?? tabele b?d? na czele |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-12-22, 19:26
|
|
|
Ja jestem na nie, jeste? agresywny i ju? wiele razy nam to pokaza?e?.
[$][!][W][Y] napisał/a: | s?dz?, ?e zas?uguj? na t? posad?. |
Co zrobi?e? dla sieci ?e zas?ugujesz na moderatora? Na moderatora trzeba zas?u?y? a moim skromnym zdaniem nie zas?u?y?e? na t? posade. |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Shift
Masz problem? Pisz

Informacje
Pomógł: 7 razy Wiek: 28 Dołączył: 12 Gru 2010 Posty: 752 Piwa: 15/2 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 2011-12-22, 19:28
|
|
|
Jestem na nie, jeste? zbyt agresywny w kierunku graczy. |
_________________ Je?eli masz problem napisz na:
GG- 2038349 - Pisz?c na gg,przedstaw si? (nick z gry)
Cs-Zaborze PW
STEAM: mlody_shift
 |
|
|
|
 |
XeL

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-23, 10:41
|