Autor |
Wiadomość |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-10-15, 09:59 Skarga na admina odwroc tabele bede na czele
|
|
|
Juz ten admin mnie wkurwi*
Nom stop co? do mnie ma
Zabije go daje mi bana
Dowiedzialem si? dzisiaj ?e mam z?y interp. Przecie? serwer sam ustawia wie?.?!
Prosze zr?bcie co? z nim bo ju? mnie przera?a koles.
To co ?e ban by? na 5 minut ale ja niemam zamiaru nom stop z tym nieogarem gra? na serwie
Wyci?g
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Banned by admin odwroc tabele bede na czele
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.Cs-Zaborze.pl
[AMXBANS] Reason: 'zmien intep'
[AMXBANS] Length: '5 minutes'
[AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN'
[AMXBANS] Your IP: '79.185.3.223'
[AMXBANS] =======================================
Fajnie co.?! |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
[$][!][W][Y]

Informacje
Wiek: 30 Dołączył: 07 Wrz 2011 Posty: 267 Piwa: 1/2 Skąd: Gi?ycko
|
Wysłany: 2011-10-15, 10:03 Re: Skarga na admina odwroc tabele bede na czele
|
|
|
HetmaN napisał/a: | Juz ten admin mnie wkurwi*
Nom stop co? do mnie ma
Zabije go daje mi bana |
Yyy dosta?e? pierwszy raz bana ode mnie, wi?c nie k?am.
Ustawianie serwera da si? omin?? w bardzo prosty spos?b. Gracze z dru?yny przeciwnej mog? potwierdzi?, ?e nie da?o si? ciebie trafi?. Pisa?em ci na czacie nie chcia?e? wi?c musia?em tak.
@@offtop@@ Wi?cej nauki j?zyka ojczystego mniej cs, bo pisa? to ty dziecko nie umiesz. |
_________________ Odwr?? tabele b?d? na czele |
|
|
|
 |
Kali

Informacje
|
Wysłany: 2011-10-15, 12:18
|
|
|
Do??czam sie do skargi hetmana , admin to jakis idiota. Za kazde slowo "Ku*wa" albo jakies inne dostaje bana conajmniej na godzine po pare razy dziennie. A za co? Obraza ? Czy jak napisze Nie przeklinam jestem kulturalny. albo ja Nie przeklinam jestem kulturalny. to kogos obrazam ? I kazde jego zaczepki, raz napisalem na "u" zeby ktos poszedl woda [bylem w TT] a on w ct admin i odpisuje zebym sam poszedl , jak grzecznie powiedzialem czy ktos go prosil o glos , powiedzial ze nie , jak odpowiedzialem to wracaj do budy ban na 3h. Przed chwila wbi?em na serva i po chwili ban , a za co ? tego nie wiem. ODebrac temu kretynowi admina! Sztof. |
|
|
|
 |
Kali

Informacje
|
Wysłany: 2011-10-15, 12:24
|
|
|
Btw. DZiecko do hetmana ? a ile ty masz lat ?
Informacje
hahahaha i ta ganja w twoim avatarze . widziales ty kiedys skuna na oczy? Prosze Cie dziecko wez sie za nauke i daj sobie spokoj z cs'em bo tylko ludzi wkurwiasz nic wiecej. |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-10-15, 12:32
|
|
|
Albo jeszcze co?
http://cs-zaborze.pl/viewtopic.php?t=14898
Opis sytuacji:
Mapa cs_office, axgh by? zemn? w tt i nom stop zabija? hosty i nom stop pisa?em na u@ dla odwroc tabele bede na czele a on wogole nieodpisywal. Nastepna runda znowu Axgh zabija hosty i znowu pisze pare razy do niego a on znowu nic nieodpisuje. Przyszed? Flamaster i pisa?em te? na u@ ?e Axgh zabija hosty to dopiero Flamaster zbanowa? go a odwroc tabele bede na czele wogole na to niezwraca? uwagi.!
KALI popieram cie. Te? kiedy bym nieprzyszed? na serwer ludzie si? obra?aj? przeklinaj? i wrzeszcz? przez mikro a admin odwroc tabele bede na czele by? i mnia? na wszystk* wyjeba**.
A jak ja napisze do niego co? ?eby si? ogarn?? to po chwili dostaje bana. |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
[$][!][W][Y]

Informacje
Wiek: 30 Dołączył: 07 Wrz 2011 Posty: 267 Piwa: 1/2 Skąd: Gi?ycko
|
Wysłany: 2011-10-15, 16:16
|
|
|
Kali opcja edytuj nie boli a to jest twoim zdaniem grzecznie: http://imageshack.us/cont...mupload&newlp=1
To te? z wczoraj: http://imageshack.us/cont...mupload&newlp=1
Dzisiejszego bana najpierw dosta?e? na 5minut za obraz? kogo? a przed wyj?ciem zd??y?e? obrazi? mnie wi?c ci bana wyd?u?y?em.
Co do host?w to jest 4fun wi?c dla mnie mo?e i zrobi? lask? dla tego hosta...
Hmm dziwne Hetman, ?e na innych mam wyjebane tylko nie na ciebie.
@Lat mam prawie 17 w przeciwie?stwie do czternastoletniego Hetmana. |
_________________ Odwr?? tabele b?d? na czele |
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-10-15, 17:54
|
|
|
Ban za interp ?? czy ja dobrze widz? ?? .. Nie ma w regulaminie ,?e ban za Interp jest chyba ,?e co? ?le widz? :P a to ,?e trafi? kogo? nie idzie to czasem nie wina interpu tylko : Pingu,Lag?w serwera, czasem one wyst?puj? dlatego kogo? trudniej trafi? ban mino? a admina prosz? o niedawanie tego typu ban?w a co do wypowiedzi Kali`ego to po pierwsze ch?opie zachowaj kultur? i nie spinaj si? przez neta, po drugie SS kt?re da? Siwy ewidentnie pokazuj? jak tylko Nie przeklinam jestem kulturalny. m?wisz moim zdanie ban dla cb na 8h si? nale?y . A co do ban?w od Siwego za Nie przeklinam jestem kulturalny. to przedstawcie dowody to po pierwsze po drugie je?eli owe bany s? dawane to p?jdzie ostrze?enie dla admina bo a 4FUN mo?na przeklina? zaznaczam przeklina? nie OBRA?A? przekle?stwami , a co do Host?w to na 4FUN nie jest zakazane zabijanie host?w a ty SIWY te? ogarnij kultur? bo ten tekst [$][!][W][Y] napisał/a: | wi?c dla mnie mo?e i zrobi? lask? dla tego hosta... | nie jest zbyt odpowiedni do takich okre?le? i por?wna? a to tak na Marginesie ... Ban mino? a na oskar?enia Kali`ego nie ma dowod?w wi?c skarga zostaje ZAMKNI?TA
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2012-02-11, 00:11 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został Przesunięty przez: HetmaN |
|