Autor |
Wiadomość |
MiNePresto
PrEsTo

Informacje
Pomógł: 4 razy Wiek: 29 Dołączył: 19 Sie 2011 Posty: 84 Piwa: 10/21 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 2011-10-05, 17:45 Pierwszy
|
|
|
Admin kt?ry si? ?le zachowywa?: Czops
Opis: A wi?c tak nie wiem jakim cudem ale Czops posiada admina na Jb kiedy? pami?tam ?e sprawdza?em jego nick w amxbans mia? tam kilka nie wygas?ych ban?w ale Carpe mi m?wi? ?e to s? jakie? bugi ale kiedy? dosta? Czops bana na 10h od samego carpe to by?a godzina na bank 15 cos kolo tego a ja go widz? na serwerze o godznie 20 a jak mu powiedzia?em ?e ma aktywny to uciek?.Kiedy? s?apa?em go na surfie i dosta? odemnie perma za aktywnego a dzisiaj widz? go na serwerze Jb widzia?em jak tam slapowa? ludzi a jak mnie zobaczy? to uciek? ale mam log z konsoli ja wyszedl z serwera P.S. Mo?na sobie sprwadzi? ?e ma jednego perma za aktywnego a pare to s? pewnie bugi.
Dow?d: http://imageshack.us/phot.../268/czops.png/
Prosi?bym o zabrenie mu admina. |
|
 |
CrEaTiVees
CreaTive

Informacje
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Kwi 2011 Posty: 240 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Sztutowo
|
Wysłany: 2011-10-05, 18:25
|
|
|
Taki ss nic nie znaczy. Co chciales na nim pokazac? Ze "Czops" wychodzi z servera? Jertih pisal ze mialy byc mocne i twarde dowody, a ten ss o niczym nie znaczy :) |
_________________ Masz problem? Widzisz CZITERA na serverze PaintBall,JailBreak lub ktos nie przestrzega zasad? Pisz na PW lub GG: 32620935 postaram sie pom?c ;)
 |
|
|
|
 |
MiNePresto
PrEsTo

Informacje
Pomógł: 4 razy Wiek: 29 Dołączył: 19 Sie 2011 Posty: 84 Piwa: 10/21 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 2011-10-05, 18:29
|
|
|
S?uchaj ale on wchodzi na serwer i wychodzi z niego kiedy ja wchodze i czyta?e? ca?? moj? skarg? on ma aktywnego i ma admina wi?c admina powinien straci?.
I wogule najmniejsze czynno?? kt?r? zrobi? nawet wbi? czy wyszed? z serwera ?wiadczy o tym ?e on na nim by? a ma aktywnego i jakim cudem on ma tam admina w randze forum Admini Jb nawet nie ma jego nicku. |
|
 |
Hladysz
Pomagam.

Informacje
Pomógł: 2 razy Wiek: 34 Dołączył: 21 Cze 2010 Posty: 475 Piwa: 13/10 Skąd: Zgorzelec
|
Wysłany: 2011-10-05, 22:04
|
|
|
Z konsoli amxbans wychodzi na to, ?e Czopsowi zostanie na pewno odebrany admin (o ile ju? tego nie poczyniono) :) |
_________________ Gość, opcja EDYTUJ to fajna funkcja i nic nie boli!
Gość, masz problem, pisz:
GG: 8257803
Steam: hladysz
lub PW
 |
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-10-06, 01:31
|
|
|
Admin zosta? Odebrany . Gratuluj? ?owco G??w, w?a?nie zdoby?e? G?ow? Admina ! ZAMYKAM
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2011-11-04, 17:36 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został Przesunięty przez: HetmaN |
|