Pomógł: 4 razy Wiek: 31 Dołączył: 12 Mar 2011 Posty: 149 Skąd: Si? bior? dzieci :D
Wysłany: 2011-09-14, 11:46
Hmm og?lnie z tej drugiej cz??ci to same wi?kszo?? techno a nie ka?dy przepada za takim rodzajem muzyki . Jak mi si? dzi? b?dzie chcia?o to umieszcz? swoje roundsound'y.
Pomógł: 2 razy Wiek: 33 Dołączył: 04 Mar 2011 Posty: 103 Piwa: 13/1 Skąd: Krak?w
Wysłany: 2011-09-14, 13:43
Mam ju? do?? Twoich propozycji Cola. Z??? jedn? ale sensown? a nie kilka bez polotu. Problem z roundsoundami nie polega na wyborze muzyki jaka ma si? znale?? na serwerze tylko na tym aby przyci?? odpowiednio utw?r co zajmuje troch? czasu. Prosz? Ci? zacznij u?ywa? g?owy. Wi?kszo?? utwor?w, kt?re si? w tym temacie pojawiaj? to stare kawa?ki, kt?re przypominaj? mi moj? pierwsz? klas? gimnazjum kiedy by?y popularne. Dzi?ki za wklepanie w wyszukiwark? na YT has?a "CS Roundsound", my?l?, ?e nie stanowi to dla nikogo problemu tak?e temat zamykam. Nast?pnym razem napracuj si? bardziej bo w ten spos?b raczej nie pomagasz...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum