Autor |
Wiadomość |
hawk09

Informacje
|
Wysłany: 2011-09-08, 09:34 Skarga na Redbul ,,Admina"
|
|
|
Witam i chcia?bym si? podzieli? pewn? uwag? odno?nie ,,admina" RedBulla ... Dzisiaj wchodze na serwer Zaborze 4 FUN gdzie gra Redbull , nagle wchodzi GaRfIeLd kt?ry by? zlagowany i jak ka?dy wie kto troche gra w cs'a przycina tak? osob? i w pewnym momencie zatrzymuje sie Ona i wkoncu jak lag puszcza to jest effect podobny do tego jakby osoba mia?a speedhacka przez jaki? kawa?ek :) A Redbull bo ja wiem 14 lat ?:/ (ns) :/ robi GaRfIeLd screeny i co banuje go na zawsze za i tu cytuje ,,speedchack" prosz? o bardziej rozwa?ne dawanie admin?w ( bo nie tylko pieni?dze sie licz? ale chyba to aby osoba graj?ca na serwerze mia?a ?wiadomo?? i poczucie ze admin to osoba dojrza?a kt?ra wie co robi , a nie ?e wykupi?o dziecko admina i musi sobie na kim? to wypr?bowa? :/ )
Ps. Dzi?kuje za uwag? i prosz? o zabranie admina Redbull'owi z przyczyn jak dla mnie najbardziej jasnych brak odpowiedniego wieku i sta?u i wyci?ga zbyt pochopne decyzje :/
≈≈≈≈≈≈ maj0r! ≈≈≈≈≈≈
ADMIN R3d BuLL zrobil screena graczowi GaRfIeLd
'GaRfIeLd' zostal NA ZAWSZE zbanowany.
Przyczyna: 'speedchack wrzuc ss-y na forum'
przez R3d BuLL
Pozdrawiam :) |
|
|
|
 |
R3d BuLL
R3d BuLL

Informacje
Wiek: 32 Dołączył: 17 Sie 2011 Posty: 18 Skąd: Sport i Cs ;p
|
Wysłany: 2011-09-08, 09:42
|
|
|
po 1. Widzia?em jak szybko bieg? i nie mo?liwe ?eby mnie zabi? po 2 Wtedy do mnie przeszed? i si? t?umaczy? bo ja by?em w ct po 3 Jak by? ze mn? w dru?ynie i nie mia? ?adnych lag?w i co chwile szed?em za nim i go nie by?o a on by? ju? przy targu
po 4 ty major we? si? nie t?umacz poniewa? nie dzia?e? go ja by? ze mn? w dru?ynie
po 5 nie k?am !!
POZDRO R3d BuLL
EDIT
A i co do tego wieku mam wi?cej ni? my?lisz !
Nastepnym razem dosatniesz warna za spam naucz sie edytowac posty! Nirr3 |
Ostatnio zmieniony przez Mateusz 2011-09-08, 17:03, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
hawk09

Informacje
|
Wysłany: 2011-09-08, 10:10 Redbull
|
|
|
RedBull niechce mi si? z Tob? rozmawia? bo o cs'ie masz takie poj?cie co ,,Pi??ciarz" o Pi?ce No?nej ... Tak?e pozostawiam to rozwi?zanie osob? kt?re s? odpowiedzialne za wydawanie opini a nie Tobie ... A tak na marginesie to nie mam podstaw do tego aby k?ama? ( logi s? ) tak wi?c to Ty si? zastan?w co robisz bo o cs'ie jak i o adminowaniu to w skali od 0 do 10 wiesz na ,,1" i KONIEC !! ^^
maj0r! ® |
|
|
|
 |
R3d BuLL
R3d BuLL

Informacje
|
Wysłany: 2011-09-08, 10:29
|
|
|
haha ty si? zastan?w po 1 gram wi?cej od cb w cs'a i ty nie tu nie bd m?wi? co ja ma robi? i jak by? nie wiedzia? to a ty niby jeste? odpowiedni wiesz jak tak my?l? ?e ty masz 11 lat bo si? tak zachowujesz! a i od razu odebranie adma haha ty nie bro? czitera ! mog? si? za?o?y? ze ty te? grasz na wh jak adma nie ma i co a ten ch?opczyk si? sam wpakowa? z czitem i po co go ratujesz ! akurat ja weszlem chwil? na niego patrza?em i ewidentny czit i prosz? ci? nie wypowiadaj si? w tym po?cie jak nie masz poj?cia o cs'sie
POZDRO R3d BuLL
===================================
a z tym lagiem nie ?ciemiaj !
======================
NAUCZ SI? EDYTOWA? POSTY !!! /// Padawan/ Mateusz |
Ostatnio zmieniony przez Mateusz 2011-09-08, 16:33, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
hawk09

Informacje
|
Wysłany: 2011-09-08, 10:47 HaHaHa ... :)
|
|
|
A to si? ubawi?em hahaha... hahaha... Ty grasz wi?cej w cs'a ode mnie ?? hahaha... hahaha.... i ?e niby ja mam 11 lat ??:) hahaha... wiesz co id? ju? do szko?y hehehe ;) bo Ci? ponosi ;);) o kurcze hahahaha ;) ju? si? nie wypowiadaj ;);) a skoro twierdzisz ?e gram na wh jak admin?w nie ma hehehe to wejd? na serwer jak bede ja i admini ;) i bedziesz mogl mi zrobi? ssy ok ch?opczyku ??:) i wiem co napisa?em w skardze wszystko co jest tam zawarte to szczera prawda i naprawde juz nic nie pisz bo nie Ty masz sie tu udziela? ;);) hahaha .. ?mieszny ch?opiec ;);) |
|
|
|
 |
Zimson21
ZimsonXX

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 37 Dołączył: 24 Lis 2010 Posty: 132 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Radom
|
Wysłany: 2011-09-08, 11:13
|
|
|
Red Bull powiem Ci tak. Juz dawno powinienes stracic admina poniewaz, nie wypelniasz obowiazkow admina a cal? t? sytuacje mozna zaobserwowac na hltv. Wtedy bedzie wszystko jasne kto co zrobil i dalczego. Moim zdaniem major ma to racje co do twojej osoby jestes mlody, glupi?tki (sry za txt) i nie bierz sie za cos, czego nie potrafisz robic. Rozumiem cie, ze chciales sie popisac tym iz posiadasz adma cz tam cusik takiego niewiem moze ci morale podskakiwalo wtedy jak banowales kogos ale to jest juz nie pierwszy raz wiec wystepuje o to zebys stracil tego admina poniewaz, kategorycznie jestes za mlody i nie oszukuj tutaj z wiekiem bo jest multum osob ktore poswiadcza o twoim glosie przez mikro!. To jest niepierwsza sytuacja z twojej strony ktora swiadczy o tym ze niepowiniens pelnic tej funkcji. To jest moje zdanie na ten temat.
ZMA:D |
|
|
|
 |
Hladysz
Pomagam.

Informacje
Pomógł: 2 razy Wiek: 34 Dołączył: 21 Cze 2010 Posty: 475 Piwa: 13/10 Skąd: Zgorzelec
|
Wysłany: 2011-09-08, 11:22
|
|
|
Po1. Red bull dostaniesz warna za brak edycji w?asnych post?w.
Po2. Obaj ogarnijcie si? z tym wyzywaniem.
Po3. Admin Red bull dzia?a? zbyt pochopnie, Major dobrze okre?li? to.
Jako admin nie pe?nisz zbyt dobrze funkcji i zachowujesz si? niedojrzale, nie raz widzia?em akcje tego typu i tylko do?wiadczony admin wie, jak odr??ni? SH od lagowania !
Mam ju? serdecznie do?? tego admina, odk?d dosta? tylko admina lec? na niego skargi. |
_________________ Gość, opcja EDYTUJ to fajna funkcja i nic nie boli!
Gość, masz problem, pisz:
GG: 8257803
Steam: hladysz
lub PW
 |
|
|
|
 |
Night Knight

Informacje
|
Wysłany: 2011-09-08, 12:23
|
|
|
I po raz kolejny potwierdzaja sie moje slowa: PO CHOLERE TEN KUPNY ADMIN? Dostaja go wszysycy a efekty widac np teraz. Jesli major pisze skarge to cos w tym musi byc bo bez powodu raczej by sie nie fatygowal. Ja sam widzialem jak redbull odnosi sie do innych graczy, ale ze wzgledu na to ze i tak mnie kazdy olewa na tym forum, nie pisalem skarg bo i tak ktos napisze ze NAPISZ SKARGE WG WZORU to moze rozpatrzymy...
==============================
Nie b?d? Ci odpisywa? na dole po co mamy co? takiego jak "kupny admin" na serwerze bo b?dzie to offtop. W ko?cu to skarga a nie dyskusja na temat tego po co co? takiego funkcjonuje. Serwer musi si? z czego? utrzymywa?. Dodatkowo wielu kupnych admin?w nale?ycie pe?ni swoj? funkcj?. Je?eli kto? si? do tej roli nie nadaj? to szybko z tej posady wyleci. W wypadku gdy zachowanie jakiego? admina wam nie odpowiada to zak?adajcie skargi na forum bo po to w?a?nie powsta?a taka mo?liwo?? aby kto? niekompetentny nie namiesza? na serwerze. Oczywi?cie ma to swoje wady ale dzi?ki waszym skargom taki delikwent szybko traci swoje przywileje. /// Padawan/Mateusz |
Ostatnio zmieniony przez Mateusz 2011-09-08, 16:43, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Nirr3 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-08, 15:33
|
|
|
Night Knight napisał/a: | PO CHOLERE TEN KUPNY ADMIN? | , a serwer sam sie utrzyma ??...
Jak dla mnie ten admin powinien dostac ostrzezenie , i koniec kropka :). |
|
|
|
 |
R3d BuLL
R3d BuLL

Informacje
|
Wysłany: 2011-09-08, 16:25
|
|
|
haha ale? mnie ubawi? haha major
Po 1. Ja si? mog? udziela? w takich sprawach kt?re s? m?wione o mnie !
Po 2. Zimson ja si? nie popisuj? adminem jak by? nie widzia? a i sam popatrz na siebie gadasz na mnie jak sam nie jeste? lepszy te? na ciebie skargi lec? .
Po 3. Jak nie widzieli?cie to si? nie odzywajcie .
Po 4. Major nie bro? czitera.
Po 5. Sam id? do szko?y i jak nie wiesz to nie gadaj
Po 6. Sam widzia?em ja cisn?? na wh. proste nie ma ub ! |
Ostatnio zmieniony przez Mateusz 2011-09-08, 16:36, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
[$][!][W][Y]

Informacje
Wiek: 30 Dołączył: 07 Wrz 2011 Posty: 267 Piwa: 1/2 Skąd: Gi?ycko
|
Wysłany: 2011-09-08, 17:37
|
|
|
Red bull dzisiaj te? wszed?e? na serwa mapa ci si? nie podoba?a to od razu vote. P??niej na aztec by?e? w tt(dru?ynie wygrywaj?cej akurat) przeci?gn??e? najlepszego z ct do siebie. |
_________________ Odwr?? tabele b?d? na czele |
Ostatnio zmieniony przez Mateusz 2011-09-08, 18:30, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-09-08, 18:24
|
|
|
Ja jestem za tym aby dla RebBulla admina zabra?
Dlaczego
Dzisiaj by?a mapa Aztec chyba i po chwili Admin Redbula zamienia mape na Italie
Zadnego vote nie by?o a on o tak se zmieni? mape
Dzisiaj na mapie Inferno ct mnia?o du?? przewage to Redbull przeni?s? jakiego? go?cia do ct zapewne to jego kolega |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
Ostatnio zmieniony przez Mateusz 2011-09-08, 18:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-08, 18:27
|
|
|
R3d BuLL, zdecyduj si? czy gracz mia? SH czy Wh bo sam si? gubisz w tym co m?wisz jeste? adminem a nie bogiem serwera, i to ,?e nie odr??niasz SH od lag?w to poprostu brak do?wiadczenia i tyle , ka?dy pope?nia b??dy dlatego admin mo?e otrzyma? 2 ostrze?enia . Admin otrzymuje ostrze?enie za swoj? postawe i zchowanie na serwerze a je?eli macie jakie? za?alenia na niego to prosz? pisa? .... ZAMYKAM
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2011-12-23, 19:11 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został Przesunięty przez: Shift |
|