W zwi?zku z narastaj?cymi w?tpliwo?ciami zwi?zanymi z gr? gracza: yoker633, kt?re si?gaj? pocz?tku jego gry na naszym serwerze, w porozumieniu z innymi graczami, by?ymi jak i obecnymi adminami i ich opiniami postanowili?my rozpocz?? po raz drugi ankiet? co do dalszej gry tego gracza na BF2.
Dzia?ania te s? przyczyn? niesko?czonej ilo?ci skarg i podzia??w jakie powsta?y odno?nie yokera633, jak i anulowanej wcze?niejszej ankiety na cs-olsztyn.pl
Prosz? wi?c o g?osy, dotycz?ce gracza yoker633 i jego dalszej gry na naszym serwerze BF2. Ankieta trwa? b?dzie tydzie?, wi?c mamy nadziej?, ?e ka?dy zainteresowany zd?rzy odda? sw?j g?os
Ja do Yokera nic nie mam wiem ze nic nie ma ale inni gracze ktorzy nie maja takiej wprawy jak ja tz The Godfather of CS Maccabra (uczen Yokera) haha xD bede mial nowa myche Steelseries XAI :D a sluchawy Creative Fatality daja rade :P
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum