Autor |
Wiadomość |
CrEaTiVees
CreaTive

Informacje
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Kwi 2011 Posty: 240 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Sztutowo
|
Wysłany: 2011-07-19, 12:54 Skarga na Hetman
|
|
|
Wpis z konsoli!: ------
Mapa : de_rats
O Kt?rej Godzinie : 12:40
Opis sytuacji!: No normalnei gram sobie nagle zauwazam ze admin Hetman robi ss graczowi "pipa" a zbanowal zupelnie inna osobe z powodem "wrzuc ss na forum Cs-Zaborze.pl"
Dowody: Wpis z consoli
*** pipa killed HetmaN with a headshot from famas ***
"amx_nextmap" changed to "de_westwood"
This is a custom map, you may need to download it!
[Voices Management] wpisz /vm in aby zobaczyc z kim mozesz gadac
pipa killed FaZzz bY HajT.? l0u;> with famas
* Zabity przez HetmaN z awp @ 28.m (100hp, 0ap) >> prawe ramie: 1
*** pipa killed Team#Triadica# Alusmix:D with a headshot from famas ***
* Trafiles HetmaN 0 razy, 0 obrazen >> zadnych trafien
VIP Aby kupic VIP MODEL napisz na: GG://10441503
ORMO killed pipa with awp
Str3L :] opuscil gre
* Choosing finished. The nextmap will be de_westwood
Admin HetmaN sdelal skrinshot na pipa
Paweloos dropped
'ssij' zostal NA ZAWSZE zbanowany.
Przyczyna: 'Wrzuc ssy na forum Cs-Zaborze.pl |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-07-19, 19:38
|
|
|
I co podniecilo cie to...???
Zobacz w od?owanie ban?w ?e przeprosi?em gracza ssij i ?eby dali mu UB... Creative a dobrze jak ty dajesz bany na 1 dzien czy 1 tydzien??
Jeszcze raz prosze o odbanowanie gracza ssij. Ale nie myli?em si? ze pipa co? mnial. Pipa jeszcze nie wrzuci? ssy na forum czyli cos mnial pewnie :D |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Ogarne
Admin 4fun

Informacje
|
Wysłany: 2011-07-19, 21:30
|
|
|
Ka?dy mo?e si? pomyli? . Admin to nie robot .. |
|
|
|
 |
CrEaTiVees
CreaTive

Informacje
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Kwi 2011 Posty: 240 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Sztutowo
|
Wysłany: 2011-07-20, 08:54
|
|
|
Hetman pisalem ci ciagle na admin czacie a ty sobie z tego nic nie robiles... Tak trudno wejsc w AMXbans i skopiowac jego ip i dac mu ub? Gracz "Pipa" zostal bezkarny poniewaz zrobiles mu ss a bana dostal kto inny... Mogles rowniez wpisac komende "amx_last" zobaczyc jego IP i dac mu ub. Nie wiem czy dorosles do roli admina jezeli tak latwej rzeczy nie umiesz zrobic...
@Edit
Cytat: | I co podniecilo cie to...??? |
Nie podniecilo mnie to. Tylko zainteresowalem sie losem graczy na serverze. A ty masz graczy za przeproszeniem gdzies... |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-07-20, 10:21
|
|
|
Creative ja w przeciwienstwie do cb wiem ?e Admin nie mog? dawa? UB...!!!! A inni daj? np: Epson.... Ale mniejsza z tym. Ja w przeciwienstwie do cb znam regulamin. Jagby? zna? regulamin to by? nie pisa? "Ssy czyste. UB"
Admin Ogarne wchodzi na Aktywnym bo zrobi?em mu Ssy a nie wrzuci? i niewiem czemu ale miema w amx wog?le ban?w :( |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-07-20, 23:27
|
|
|
Do?? tego Spamu , Admin si? pomyli? a przeprosi? za b??d zdarza si? ZAMYKAM