Wysłany: 2011-07-13, 21:50 Po kr?tkiej przerwie :)
1. Tw?j nick : SzYmPeK
2. Tw?j wiek : 15
3. Twoje imi? : Szymon
4. Jak d?ugo grasz w CS : 2.5roku na DiabloMod 8 miesi?cy gra?em tu d?u?ej ni? mia?em konto na forum.
5. By?e? kiedy? adminem na jakim? serwie? Ile czasu? :By?em 3 miesi?ce na csmakibi.pl Paintball. I oczywi?cie tutaj dwa miesi?ce na p?atnym.
6. Je?eli tak to na jakim? (nazwa) :[PL] CsMakibi.com [PaintballLive]
7. Jak dobrze znasz AMXX(menu admina) ? : 8/10
8. Posiadasz Mikrofon : Tak ale nie u?ywam zbyt cz?sto bo mam poni?ej 16 roku ?ycia.
9. Dlaczego powinienie? zosta? adminem? .
-My?l? , ?e dlatego bo jestem sprawiedliwym adminem gdy banuje nie kieruje si? tym czy kogo? lubi? czy nie . Nie banuje bez podstaw i ludzie nie narzekaj? na mnie :]
10. Czy m?g?by? dok?ada? si? do serwera : Tak oczywi?cie co miesi?c lub dwa.
11. Kontakt : Gg 6441297 Skype szympek-szymon r?wnie? dysponuje programami (Ventrilo , TeamSpeak3 oraz TeamSpek2) :]
12. Steam ? : nie posiadam ale je?li b?dzie potrzeba to mog? kupi? .
13. Zas?ugujesz na admina ? : Wed?ug mnie zas?uguje w 75% , bo ogarnia?em p?atnego adma. (oczywi?cie tak jak wielu adminom nawet nie p?atnym zdarza? mi si? ma?y b??d ) .
Prosz? o sprawiedliwe wypowiedzenie si? graczy jak i H@ oraz moderator?w :).
Wysłany: 2011-07-14, 07:29 Re: Po kr?tkiej przerwie :)
[quote="SzYmPeK"]1. Tw?j nick : SzYmPeK
2. Tw?j wiek : 15// Admin Darmowy od 18+
3. Twoje imi? : Szymon
4. Jak d?ugo grasz w CS : 2.5roku na DiabloMod 8 miesi?cy gra?em tu d?u?ej ni? mia?em konto na forum.// Ja te? moge napisa?,ze gram tu od 2 lat!
5. By?e? kiedy? adminem na jakim? serwie? Ile czasu? :By?em 3 miesi?ce na csmakibi.pl Paintball. I oczywi?cie tutaj dwa miesi?ce na p?atnym.
6. Je?eli tak to na jakim? (nazwa) :[PL] CsMakibi.com [PaintballLive]
7. Jak dobrze znasz AMXX(menu admina) ? : 8/10
8. Posiadasz Mikrofon : Tak ale nie u?ywam zbyt cz?sto bo mam poni?ej 16 roku ?ycia.
9. Dlaczego powinienie? zosta? adminem? .
-My?l? , ?e dlatego bo jestem sprawiedliwym adminem gdy banuje nie kieruje si? tym czy kogo? lubi? czy nie . Nie banuje bez podstaw i ludzie nie narzekaj? na mnie :] //Co to znaczy ogarnia?em p?atnego?
10. Czy m?g?by? dok?ada? si? do serwera : Tak oczywi?cie co miesi?c lub dwa.
11. Kontakt : Gg 6441297 Skype szympek-szymon r?wnie? dysponuje programami (Ventrilo , TeamSpeak3 oraz TeamSpek2) :]
12. Steam ? : nie posiadam ale je?li b?dzie potrzeba to mog? kupi? . //To kupuj na co czekasz?
13. Zas?ugujesz na admina ? : Wed?ug mnie zas?uguje w 75% , bo ogarnia?em p?atnego adma. (oczywi?cie tak jak wielu adminom nawet nie p?atnym zdarza? mi si? ma?y b??d ) .
Prosz? o sprawiedliwe wypowiedzenie si? graczy jak i H@ oraz moderator?w :).
gra?e? kedy? dawno zobacze jak teraz grasz i Zrobie edita!
Narazie na NIE!
Wysłany: 2011-07-14, 14:52
SzYmPeK napisał/a:
. Tw?j wiek : 15
, teraz troche trudniej admina dostac , jezeli nie masz 18+ , wiec wiek , steam to nie ma znaczenia czy masz czy nie :)
Nie widuje cie na forum , masz mala aktywnosc , narazie niestety jezeli chcesz byc adminem musisz go kupic.
cs-zaborze.pl/formularz/
zamykam,.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum