Autor |
Wiadomość |
stabi1994
Volley <3 !

Informacje
|
Wysłany: 2011-09-03, 18:56 Skarga na admina Carpe Diem
|
|
|
NA pocz?tku wpis z konsoli :
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zbanowany przez ` Chillinn.
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.yoursite.com
[AMXBANS] Przyczyna: 'Obraza administracji. :)'
[AMXBANS] Czas: '1 tydzien'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:42918424'
[AMXBANS] Twoje IP: '89.231.215.203'
[AMXBANS] =======================================
Nick admina: ` Chilinn. (Carpe Diem)
Mapa: Surf Ski 2
Ban na ?: tydzie?
Pow?d: Obraza administracji
No wi?c zacznijmy od tego ?e administracji nie obra?a?em :) To po 1
Po 2 admin Carpe Diem ca?y dzie? wyzywa graczy , banuje , slapuje i kickuje za nic
Zawsze uwa?a?em ?e to porz?dny admin jak i gracz ale dzisiaj pokaza? jaki jest na prawd?
Jego niekulturalno?? przeros?a wszystko , jak kto? go zabi? od razu lecia? szereg wyzwisk w stron? zab?jcy . To nie do pomy?lenia.
Po 3 wracaj?c do mojej sytuacji , prosz? o UB za tego niedorzecznego bana w kt?rym nie ma za grosz prawdy ... Ponadto Admin nie banuje admina Z tego co mi wiadomo :)
Po 4 prosz? o ukaranie admina Carpe Diem (skoro to jego 1szy taki wybryk to pewnie samym upomnieniem) ale jak dla mnie to mo?na by mu nawet zabra? admina bo jak ju? wspomnia?em jego zachowanie by?o tragiczne !
/ Stabi |
|
 |
Carpe Diem [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-03, 19:03
|
|
|
To jest dzi? m?j chyba 3 ban, wi?c nie pierdol, ?e wszystkich banuje. :)
To, ?e wyzywam i przeklinam to prawda, ale ka?dy wie, ?e tak na serio my?l? co innego. :)
Je?dzisz po Flamastrze od 2 dni. Na pocz?tku niby wszystko by?o fajne, ale ju? przeginasz. Wyzywasz, poni?asz go ci?gle a to dlatego, ?e chcesz ?eby Ci inni dup? lizali :)
Flamaster jest adminem i dlatego w powodzie jest "Obraza administracji" :)
A admin mo?e zbanowa? admina jak ma pow?d. :)
To, ?e on ma 13 lat nie znaczy, ?e mo?esz po nim je?dzi? jak po szmacie. W sieci niby ka?dy jest r?wny a traktujesz go jak psa.
EDIT//
Te panie do do?u.
Nie m?w mi co mam robi?, bo moj? mamusi? nie jeste?. ;>
Obra?a go ci?gle gdy jest na serwie. Nie b?d? tego wys?uchiwa?. Obra?a? admina to dosta? na tydzie?... |
Ostatnio zmieniony przez Carpe Diem 2011-09-03, 19:12, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Tr@nsporteR
Pomocna D?o?

Informacje
Pomógł: 16 razy Wiek: 31 Dołączył: 02 Lis 2010 Posty: 1311 Piwa: 7/1 Skąd: Ksi?? Wlkp
|
|
|
|
 |
stabi1994
Volley <3 !

Informacje
|
Wysłany: 2011-09-03, 19:12
|
|
|
To tak ?eby ci na wszystko po kolei odpowiedzie? :) :
1. Mo?e i 3 ale przypomnij sobie co by?o wcze?niej , jak mnie slapowa?e? po ca?ej mapie , wyzywa?e? mnie a to te? "obraza administracji" wi?c widzisz
2. Na pewno... haha ?mieszny jeste?... Wyzywasz jak popdnie i nawet nie m?w ?e oni my?l? co innego... szkoda s??w .
3.My z Flamastrem cz?sto si? k??cimy , dogadujemy itd. ale nigdy go nie wyzwa?em w taki spos?b ?eby go wykl?? , zwyzywa? itd. wi?c mi nie m?w nawet ch?opcze...
4.Nikogo nie traktuj? jak szmat? a co dopiero jak psa , a to si? bardziej do ciebie tyczy bo to ty dzi? w taki spos?b potraktowa?e? po?ow? serwera , zwyzywa?e? graczy jakby byli w?a?nie np. psami , szmatami wi?c gdy tylko dostan? UB za "darmowego" bana to obiecuj? ?e sobie jaki? czas nie pograsz a powodem mojego bana nie b?dzie tylko wyzywanie graczy ale i administracji (cho?by mnie) wi?c koniec .
Nie pisz ju? w tym temacie bo tylko go za?miecasz swoimi komentarzami.
MODERATORA PROSZ? O ZWARNOWANIE CARPE DIEM ZA PRZEKLINANIE NA FORUM !
@EDYTOWANO:
Czekamy Sikam czekamy :) |
|
 |
Calipso

Informacje
|
Wysłany: 2011-09-03, 19:19
|
|
|
Carpe jest jednym z admin?w kt?ry ogarnia. Zawsze moge do niego napisac na steamie bo jest aktywny ... Co do bana to bylo nie obrazac tak flamastra. Skarga jak dla mnie bez podstaw. |
|
|
|
 |
Arphen
.

Informacje
Wiek: 28 Dołączył: 24 Lip 2011 Posty: 5 Skąd: Wielkopolska
|
Wysłany: 2011-09-03, 19:19
|
|
|
Dosta?e? bana? Prawid?owo... Od kilku dni je?dzisz po Flamastersie, robisz mu na z?o??... Rozumiem, mo?esz go nie lubi?, ale bez przesady. ?eby dodawa? jego zdj?cie na spraya, pokazuj?c go wsz?dzie, kiedy tylko b?dziesz m?g? i do tego wklejaj?c do tego zdj?cia penisy? Zdecydowanie przesadzasz.
Fakt, Carpe czasami rzeczywi?cie "je?dzi" po innych graczach, ale on to robi po to, ?eby mo?na si? by?o z czego? po?mia?, a nie kogo? wy?mia?. |
_________________ ... |
|
|
|
 |
FlAmAsTEr$

Informacje
|
Wysłany: 2011-09-03, 19:23
|
|
|
A wi?c tak co to tego bana tak stabi obra?a? mnie ale wiem za co i nale?a?o mi si?, teraz nie mamy po mi?dz sob? konflikt?w poniewa? si? pogodzilismy, co do bana my?le ,?e ban na 4h wystarczy. :/ To tyle z mojej strony co do carpe jest to dobry admin i nigdy nie mia?em o nim z?ej opini ka?dy ma prawo mie? z?y dzie?. |

|
|
|
|
 |
stabi1994
Volley <3 !

Informacje
|
Wysłany: 2011-09-03, 19:23
|
|
|
Arphen ja po nim nie je?dzi?em , ja mu tylko od czasu do czasu robi?em na z?o?? , chyba nie wiesz co znaczy je?dzi? po kim? ch?opie ...
A z pewno?ci? ka?dy ka?demu czasem robi jakie? zabawne jazdy i to nie jest wcale nic z?ego a je?d?enie po kim? to same wyzwiska itp. wi?c wiesz... |
|
 |
Tr@nsporteR
Pomocna D?o?

Informacje
Pomógł: 16 razy Wiek: 31 Dołączył: 02 Lis 2010 Posty: 1311 Piwa: 7/1 Skąd: Ksi?? Wlkp
|
|
|
|
 |
Jimmy [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-03, 19:50
|
|
|
Ja dodam jeszcze ,?e jestem Neutralny.
I powiem najprawdziwsz? prawd?: Stabi je?dzi? po flamastrze. Koniec.
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2011-12-10, 06:08 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został Przesunięty przez: Hladysz |
|